Service monteur koeltechniek Liebherr | Gelderland

Niemand die meekijkt over je schouder want jij weet wat je doet. Van dit vertrouwen en deze vrijheid geniet jij als service monteur koeltechniek bij Liebherr. Samen bereiken we het beste resultaat voor klanten van Liebherr in het hele land.

Druk je stempel

’s avonds na 17:00 uur heb je jouw definitieve planning binnen voor de volgende dag. Je neemt deze door en bekijkt welke route je gaat rijden en welke onderdelen je verwacht nodig te hebben. Dit doe je aan de hand van de meldingen die binnenkomen. Met jouw ervaring als monteur een makkie om in te schatten. Natuurlijk pak je de laatste meldingen van de ANWB erbij om wegafsluitingen en werkzaamheden mee te nemen in je route. Geen verrassingen voor jou. ’s Nachts laden we jouw eigen bus die voor de deur staat zodat jij om 8:30 uur bij je eerste klant kan zijn.

Onderweg laat je je klanten weten hoe laat je bij hen denkt te zijn. Rijd je al wat langer in je eigen regio? Dan zul je zien dat de grote klanten terugkomen met verschillende hulpvragen. Heel fijn want hier heb jij dan al een band mee opgebouwd. Op locatie bekijk je de storing, pak je het onderdeel – zoals een printplaatje, nieuwe deur of compressor – uit je auto en repareert de storing. Het kan soms voorkomen dat je niet het juiste bij je hebt of dat de storing moeilijker blijkt te zijn dan gedacht. Je schroomt niet en belt een collega om te overleggen. Je bestelt direct bij de klant op locatie wat je nodig denk te hebben, de planning maakt een nieuwe afspraak met de klant. Kortom jij draait je eigen winkel wel.

Jij zorgt ervoor dat:

  • je in de auto stapt en naar storingen Je voert de reparaties op locatie uit.
  • je technische en productkennis op niveau is en je de juiste voorraad in je auto hebt.
  • klanten tevreden zijn. Hebben zij vragen, dan leg je dit geduldig uit. Zijn er klachten, dan pak je dit op en zorg je voor een goede afhandeling.

  Je maakt je eigen planning. Je krijgt per dag klanten toebedeeld (maximaal 8). We weten nooit precies wanneer er storingen zijn. In de zomermaanden kan het drukker zijn dan in de wintermaanden dit betekent dan ook dat je soms lange en soms korte dagen maakt. Dit is geheel afhankelijk van de storingen die bij ons binnen komen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden ben je vrij.

  Jij ontvangt:

   • een salaris gebaseerd op jouw kennis en kunde.

   • een bonusregeling, ook wel tantième.

   • een eigen Mercedes-Benz Vito bus die ter beschikking wordt gesteld. Hij is volledig uitgerust met onderdelen en gereedschap.

   • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur.

   • de mogelijkheid om je ambitie en kwaliteiten te gebruiken om door te groeien naar senior service technicus .

   • een goede pensioenregeling.

   • ruimte om jezelf te ontwikkelen door een opleiding of cursus naar keuze.

   Voel je thuis bij Liebherr Appliances Netherlands

    Liebherr Appliances Netherlands B.V. maakt deel uit van de wereldwijd bekende Liebherr Group, een toonaangevend familiebedrijf in technologie met een breed scala aan producten en diensten. Hoewel Liebherr wereldwijd bekend staat als een van de grootste fabrikanten van bouwmachines, is Liebherr ook een vooraanstaande producent van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, waaronder koelkasten, diepvriezers en wijnkasten. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1954, streven we ernaar onze klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen en bij te dragen aan technologische vooruitgang.

    Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

    Om de service van deze mooie producten te kunnen waarborgen, hebben wij een team van betrokken en klantgerichte medewerkers. Ons doel is 100% klanttevredenheid. Om dit te bereiken werk jij samen met 2 senior service technici en ongeveer 10 monteurs. De sfeer is gezellig al zie je niet iedereen elke dag. Omdat het team niet groot is, heb je met iedereen goed contact al is iedereen over het land verspreid.

    Jouw toolbox

    Je hebt een hoge mate van eigen ondernemerschap. Jij vindt het namelijk heerlijk dat je je eigen dag indeelt, je eigen voorraad bestelt en zorgt dat alles die dag goed verloopt. Je communiceert goed met het hoofdkantoor, jouw andere collega monteurs en natuurlijk je klanten. Kom je er niet uit? Dan bel je jouw collega’s op om te sparren. Andersom kunnen ze ook altijd bij jou terecht. Wat klanten betreft ben je net een kameleon. Je kunt het probleem goed uitleggen en wint daarmee het vertrouwen van jouw klant. Geduldig, standvastig, betrouwbaar wat een klant ook nodig heeft, jij geeft het zodat je een klant altijd tevreden verlaat. Met jou in ons team weten we dat het goedkomt. Dit komt ook door jouw:

    • mbo3 of -4-opleiding Elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding.
    • relevante werkervaring als servicemonteur of in een vergelijkbare functie als witgoed monteur.
    • goede technische vaardigheden. Niemand hoeft jou de inhoud van jouw toolbox uit te leggen.

    Je hebt nog weinig ervaring, maar als techniek in je bloed zit, ben je bij ons ook welkom als Junior Servicemonteur

    Deze stap is echt iets voor mij

    Jij ziet het zitten om deel uit te maken van ons Liebherr team? Fijn! Reageer dan snel met jouw cv en motivatiebrief.

    Wil je nog meer weten? Contact Suzan Karabed, HR medewerker via 0297-23 99 79 of  vacatures@buram.nl. En ook Manfred van den Broek, manager service & sales support , zit klaar om je vragen te beantwoorden via 0297 23 99 90 of via m.vandenbroek@buram.nl. Mag je op gesprek komen? Dan is jouw eerste gesprek met Manfred van den Broek en iemand van HR. Bij het tweede gesprek schud jij ook de hand van een directe collega die je verder de techniek mee inneemt.

    Solliciteren

     Upload je CV (pdf-, doc-, of docx-bestand, maximaal 5 MB)*

     Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



     © 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.