Junior service monteur koeltechniek Liebherr | Gelderland

Een baan met eigen ondernemerschap, vrijheid en techniek, dat is iets wat jij altijd al wil. Grijp je kans als junior service monteur koeltechniek. Wij leiden je op tot volwaardig service monteur in ons team. Samen bereiken we het beste resultaat voor klanten van Liebherr in het hele land.

Druk je stempel

Wij maken van jou een echte service monteur koeltechniek. Dat houdt in dat we je wegwijs maken in de technische wereld van de koeltechniek. We stemmen met jou een inwerktraject af. Hoe lang dit duurt, is geheel afhankelijk van jouw kennis, ervaring en eigen inzet. Gemiddeld genomen rijden de meeste junior monteurs met 4 tot 8 maanden in hun eigen bus beginnend met kleine storingen. Hoe meer ervaring je hebt, hoe groter de storingen worden waar je heen mag. Met gemiddeld twee jaar heb je alle opleidingen afgerond. Elk inwerktraject bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

 • je rijdt mee met een ervaren service monteur naar klanten en kijkt mee met de storingen. Je hebt de kans om vragen te stellen, alle informatie in je op te nemen en je leert hoe het bij ons werkt qua planning, bevoorrading en communicatie. Bij ons is het echt ‘learning on the job’.
 • werken op onze werkplaats. Hier heb jij de kans om al onze apparaten te leren kennen en leer je kleine storingen op te lossen zoals een printplaatje vervangen of een deur te wisselen. Hier leer je ook welke koeltechnische storingen en elektronische storingen zich kunnen voordoen.
 • je hebt 5 opleidingen nodig. Elektrotechniek, Elektrisch schakelen, Koeltechniek Basis, Koeltechniek en F-gassen II certificering. Bij het behalen van elke opleiding krijg je van ons een salarisverhoging. Heb je sommige al op zak? Mooi dan tellen we die bij het aannemen er al bij op.
 • de senior service monteur gaat met jou mee op pad. Een mooie afronding van jouw inwerktraject. Jij bent het die dan volledig verantwoordelijk is voor de hele aanpak van de dag, inclusief bevoorrading van de dag, communicatie met klanten, welke route er gereden wordt en de storingen oplossen.

Je vraagt je nu vast af hoe het werk van een service monteur bij Liebherr er dan uitziet? Bekijk onze vacature van service monteur koeltechniek of check onze junior monteur aan het woord voor het hele plaatje.

Jij ontvangt:

  • een salaris gebaseerd op jouw kennis en kunde.
  • een bonusregeling, ook wel tantième.
  • op den duur een eigen Mercedes-Benz Vito bus. Hij is volledig uitgerust met onderdelen en gereedschap.
  • 25 vakantiedagen op basis van 38 uur.
  • een goede pensioenregeling.
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen door een opleiding of cursus naar keuze.

  Voel je thuis bij Liebherr Appliances Netherlands

   Liebherr Appliances Netherlands B.V. maakt deel uit van de wereldwijd bekende Liebherr Group, een toonaangevend familiebedrijf in technologie met een breed scala aan producten en diensten. Hoewel Liebherr wereldwijd bekend staat als een van de grootste fabrikanten van bouwmachines, is Liebherr ook een vooraanstaande producent van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, waaronder koelkasten, diepvriezers en wijnkasten. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1954, streven we ernaar onze klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen en bij te dragen aan technologische vooruitgang.

   Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

   Om de service van deze mooie producten te kunnen waarborgen, hebben wij een team van betrokken en klantgerichte medewerkers. Ons doel is 100% klanttevredenheid. Om dit te bereiken werk jij samen met 2 senior service technici en ongeveer 10 monteurs. De sfeer is gezellig al zie je niet iedereen elke dag. Omdat het team niet groot is, heb je met iedereen goed contact al is iedereen over het land verspreid.

   Jouw toolbox

   Jij bent iemand die zijn eigen zaken altijd tot in de puntjes regelt en vooraf uitzoekt. Je vindt het namelijk heerlijk als alles goed verloopt. Jij komt daarom ook niet vaak voor verrassingen te staan. Communiceren kan jij als de beste want ook hierin ben jij duidelijk in wat je nodig hebt en hoe je iets gaat doen of vraag je hulp bij hoe je het moet aanpakken. Juist het langsgaan bij verschillende soorten klanten spreekt jou aan in de functie van service monteur. Een praatje maken, uitleg geven en een klant blij achterlaten maakt jouw dag zo leuk. Met jou in ons team weten we dat het goedkomt. Dit komt ook door jouw:

   • mbo-werk- en -denkniveau.
   • technische kennis omdat je dit altijd al interessant hebt gevonden.

   Deze stap is echt iets voor mij

   Die technische wereld van koeltechniek is het voor jou? Goed zo! Reageer dan snel met jouw cv en motivatiebrief.

   Wil je nog meer weten? Contact Suzan Karabed, HR medewerker via 0297-23 99 79 of hr@buram.nl En ook Manfred van den Broek, manager service & sales support , zit klaar om je vragen te beantwoorden via 0297 23 99 90 of via m.vandenbroek@buram.nl Mag je op gesprek komen? Dan is jouw eerste gesprek met Manfred van den Broek en iemand van HR. Bij het tweede gesprek schud jij ook de hand van een directe collega die je verder de techniek mee inneemt.

   Solliciteren

    Upload je CV (pdf-, doc-, of docx-bestand, maximaal 5 MB)*

    Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.    © 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.