Verfrissend
efficiënt

Verfrissend
efficiënt

 

Iedereen praat over energiebesparing. Wij doen het gewoon.

Leun achterover, met een perfect gekoeld drankje in uw hand – en de zekerheid dat onze energiezuinige vriezers dag na dag daadwerkelijk energie besparen. Ontdooien is dankzij NoFrost ook niet meer nodig – en met EasyTwist-Ice heeft u voor elke verfrissing altijd ijsblokjes klaar.

Kwaliteit – Gemaakt in Duitsland.

Wilt u energie besparen?

Bespaar elke dag stroom met ‘s werelds eerste vriezer in energie-efficiëntieklasse B.

De beste diepvrieskasten heten Liebherr, Liebherr en Liebherr.

Nederland weet natuurlijk al lang wat goed is. Volgens marktonderzoeksbureau GfK heeft 1 op de 3 huishoudens in Nederland een LIEBHERR vriezer. De Consumentenbond heeft nu ook vastgesteld dat onze apparaten top zijn! Met overtuigende prestaties en kwaliteit blijft Liebherr de norm bepalen als het gaat om koeloplossingen.

Onze testwinnaars van de consumentenbond

Uw voordelen met onze vriezers

 • Hoge energie-efficiëntie

  U beschermt het milieu. En bespaart op de elektriciteitsrekening.

 • NoFrost

  Nooit meer ontdooien. Het vriesgedeelte blijft vrij van ijs waardoor verpakkingen altijd leesbaar zijn.

 • Made in Germany

  Ontwikkeld in Duitsland. Gemaakt in Duitsland.

  Al onze energiebesparende vriezers

  FNc 7076
  Peak 
   1.699,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 66,-
  Afmetingen: H 165,5 x B 69,7 x D 76 cm
  Reviewscore: 9,0 (7)  Meer informatie
  FNc 6675
  Peak 
   1.599,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 62,-
  Afmetingen: H 145,5 x B 69,7 x D 76 cm
  Reviewscore: 8,0 (1)  Meer informatie
  FNc 5076
  Peak 
   1.599,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 60,-
  Afmetingen: H 165,5 x B 59,7 x D 67,5 cm
  Reviewscore: 9,0 (21)  Meer informatie
  FNc 4675
  Peak 
   1.499,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 56,-
  Afmetingen: H 145,5 x B 59,7 x D 67,5 cm
  Reviewscore: 9,0 (13)  Meer informatie
  FNc 5277
  Peak 
   1.699,- 

  Kleur: Wit

  Energielabel:

  Energieverbruik: € 64,-
  Afmetingen: H 185,5 x B 59,7 x D 67,5 cm
  Reviewscore: 9,2 (16)  Meer informatie
  Filters instellen

  Uw voordelen met onze vriezers

  IceTower

  Dankzij een voorraad van 5,7 kg ijsblokjes zorgt de IceTower ervoor dat je nooit zonder koele drankjes komt te zitten op je feest. De ijsblokjesschep en het uittrekbare plateau op telescopische rails zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ijsblokjes. Met een extra inzetbakje kun je ook kleinere hoeveelheden ijs bewaren en diepvriesproducten eronder bewaren. De lade ernaast biedt opbergruimte voor diepvriesproducten.

  IceMaker

  Zijn er nog ijsblokjes? Met de IceMaker is deze vraag niet meer nodig. Bij de IceMaker met vaste wateraansluiting komt het water direct uit de kraan. Dankzij de MaxIce functie maak je tot wel 1,5 kg ijsblokjes per dag. Met de flexibele scheidingswand voor het ijsvak kunt u het vak naar wens indelen en de hoeveelheid ijsblokjes heel eenvoudig naar behoefte variëren.

  EasyTwist-Ice

  Of het nu op een zomerse dag is of op een feestje: dankzij EasyTwist-Ice bereidt u snel en eenvoudig een voorraad ijsblokjes – zonder waterleidingaansluiting. Vul het reservoir gewoon met water, laat het bevriezen en laat de kant-en-klare ijsblokjes met een simpele draai los – en je bent klaar om koele drankjes te serveren. De EasyTwist-Ice is gemakkelijk schoon te maken en zorgt altijd voor een hygiënische ijsblokjesproductie.

  EasyOpen

  Weet je dat? Nadat je je boodschappen in de vriezer hebt gelegd, realiseer je je dat je iets bent vergeten en moet je hard trekken om de deur weer te openen. Dat overkomt u met uw Liebherr niet: dankzij EasyOpen kan de deur meerdere keren achter elkaar gemakkelijk en comfortabel worden geopend.

  SpaceBox

  In uw Liebherr kunt u ook “grote” spullen kwijt: u heeft namelijk gewoon meer ruimte nodig voor de XL kalkoen of de meerlaagse ijstaart. Voor zulke gevallen heeft uw Liebherr de SpaceBox: met een royale hoogte van 250 mm biedt hij veel extra ruimte, ook voor grote in te vriezen producten. En dat helpt je met flexibele opslag.

  VarioSpace

  Wil je een ijstaart met meerdere lagen veilig bewaren tot het zomerfeest? Geen probleem voor je Liebherr vriezer: hij weet dat je soms gewoon meer ruimte nodig hebt. Dankzij VarioSpace kun je de afzonderlijke vrieslades en de glazen plateaus eronder eenvoudig verwijderen (alleen voor apparaten uit de Peak-serie) – en voilà: hier is je extra hoge opbergruimte!  © 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.