Perfect geïntegreerd in de keuken

Met een inbouw wijnkast van Liebherr kiest u voor de ideale bewaaromstandigheden voor uw wijn, perfect geïntegreerd in uw keuken. Wanneer het gaat om de keuze voor de ideale wijnkast zijn er twee zaken die belangrijk zijn bij de keuze: nishoogte en afwerking. Hieronder lichten we de mogelijkheden toe zodat u de beste keuze kunt maken.

Wijnkasten in bijna alle nismaten

Bij het kiezen van een inbouw wijnkast is er keuze uit verschillende formaten: speciaal voor onder het aanrecht of voor inbouw in een keukenkast of kastenwand.

Onderbouw (nis 82-87)

De onderbouw wijnkasten van Liebherr zijn specifiek ontworpen om onder een werkblad of aanrecht geplaatst te worden. Onderbouwapparaten worden, net als bijvoorbeeld een vaatwasser, tussen twee keukenkasten geplaatst. Bij de onderbouwmodellen verloopt zowel de luchtaanvoer, als de luchtafvoer via de plint. Er is dus geen ventilatie in het werkblad nodig.

De onderbouw wijnkasten hebben een of twee temperatuurzones en bieden plaats aan 34 tot 46 Bordeauxflessen.

Bekijk alle onderbouw wijnkasten

Nis 45

De wijnkasten met een nismaat van 45 cm hebben niet voor niets deze afmeting. Ze zijn namelijk net zo hoog als een compacte oven of koffiezetapparaat. Zo kunnen deze optimaal naast elkaar in de keuken geplaatst worden. Door de wijnkasten te combineren met een opberglade (accessoire) wordt de totale hoogte 60 cm, niet toevallig dezelfde hoogte als standaard inbouwovens.

De wijnkasten met een nishoogte van 45 cm hebben een temperatuurzone en hebben een capaciteit van 18 Bordeauxflessen.

Bekijk alle wijnkasten met een nishoogte van 45 cm

Nis 88, 122 en 178

De wijnkasten in de nismaten 88, 122 en 178 hebben dezelfde nismaten als bijvoorbeeld inbouwkoelkasten en zijn dus eventueel als side-by-side te combineren in een koelmeubel.

Deze wijnklimaatkasten hebben altijd twee gescheiden temperatuurzones voor het bewaren van zowel rode wijn als witte wijn op drinktemperatuur. Ze bieden, afhankelijk van de grootte en de afwerking, plaats aan 30 tot 83 flessen.

Bekijk alle wijnkasten met een nishoogte van 88 cm

Bekijk alle wijnkasten met een nishoogte van 122 cm

Bekijk alle wijnkasten met een nishoogte van 178 cm

Inbouwwijnkasten in diverse kleuren en materialen

De Liebherr inbouw wijnkasten zijn in verschillende kleuren en afwerkingen te krijgen, elk vaak in verschillende nishoogtes.

Edelstaal

De wijnkasten met een edelstalen deur zorgen voor een professionele en tijdloze look in de keuken. De deur met stanggreep of geïntegreerde greep is eenvoudig te openen.

Bekijk alle wijnkasten met een edelstalen deur

TipOpen glasdeur

De wijnkasten met een glasdeur zijn perfect te integreren in de greeploze keuken. Met de TipOpen technologie van Liebherr is een lichte aanraking van de glasdeur voldoende om de deur te openen. De deur opent ca. 7 cm en is daarna gemakkelijk verder te openen. Indien de deur niet verder geopend wordt zal deze na enkele seconden automatisch weer sluiten. De wijnkasten met TipOpen glasdeur zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

Bekijk alle wijnkasten met een TipOpen glasdeur

Bekleedbare wijnkasten

De bekleedbare wijnkasten bieden de mogelijkheid om de wijnkast af te werken naar uw smaak. De wijnkast moet altijd worden afgewerkt met een kader. Dit kader kan in hetzelfde materiaal als de fronten van uw keuken worden uitgevoerd voor een stijlvolle integratie in het ontwerp. Of kies voor een rvs-paneel (accessoire) voor een tijdloze en professionele look.

Bekijk alle bekleedbare wijnkasten© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.