Liebherr Series vrijstaande diepvrieskasten

4 overzichtelijke series

Voor een goed overzicht al voordat u de koelkast opent.
Welk apparaat is het juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier overzichtelijke series. Zo vindt u heel eenvoudig het apparaat dat bij u past.

PURE

PURE

PURE

PURE

PURE

Voor alle essentiële behoeften.

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

Met meer plus comfort.

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

Een onmiskenbaar teken
voor design en materiaal.

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

Voor mensen die alles willen.

 • PURE-SERIE

Voor alle essentiële behoeften.

De Pure-serie is onze basisklasse. Eenvoudig, overzichtelijk en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften. Apparaten van de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol met de hoogste kwaliteit van Liebherr.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PLUS-SERIE

Met meer plus comfort.

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, uitgebreid met extra details. Plus betekent hier vooral meer Plus-comfort. De apparaten vriezen niet alleen optimaal, ze zijn ook net even zuiniger.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PRIME-SERIE

Een onmiskenbaar teken voor design en materiaal.

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. Deze serie onderscheidt zich met comfort verhogende eigenschappen en biedt daardoor nog meer gebruiksgemak. Zoals bijvoorbeeld LED-verlichting en EasyTwist Ice.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PEAK-SERIE

Voor mensen die alles willen.

De Peak-serie is de absolute topper van onze series. Hier geldt: alleen het allerbeste is goed genoeg. Compromissen zijn niet toegestaan. Innovatieve Liebherr-technologie gecombineerd met high-end design en stijlvolle oplossingen.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

Dit zeggen anderen over Liebherr
 • Ontwerp van de koelkast is volledig gericht op solide materialen en gebruikersgemak. Voorbeelden hiervan zijn de handgrepen om de koelkast te (ver)plaatsen maar ook de laden. Ze lopen soepel op rollers terwijl de laden tegelijk heel makkelijk uit te nemen zodat. De laden kun je er ook uit laten waardoor een plaat overblijft waarop je diepvriesspullen kwijt kunt. De rails van de laden zijn eenvoudig te verwijderen. Schoonmaken is daardoor geen probleem.

  Jan

  over de GN 5275 Premium

 • Energiezuinige vriezer voor een niet te hoge prijs..
  Overzichtelijke en duidelijke handleiding bijgeleverd. De vriezer maakt zelfs met SuperFrost ingeschakeld weinig geluid..”

  Hans

  over de GP 1496 Premium

 • Na alleen nog maar positieve ervaringen met Liebherr heb ik vanwege duurzaamheid en energiezuinigheid al in 2020 2 Liebherr apparaten gekocht. Vanwege het in een buitengebied wonen heb ik wederom op bezuinigingsgrond een extra vriezer aangeschaft en wel de FNE 5026-20. Speciaal voor deze vriezer uit de E-klasse gekozen omdat deze ook NoFrost heeft maar voor mij nog belangrijker Frost-Protect heeft omdat die in een schuur komt te staan waar de temperatuur ‘s-winters makkelijk onder 0 graden kan komen. Hierdoor blijf ik dan verzekerd van een goedwerkende vriezer die dan ook nog onder de garantie blijft vallen.

  a**l@l**e.nl

  over de FNe 5026 Plus

 • “Na 25 jaar trouwe dienst, van Miele vriezer, weer voor “kwaliteit” gegaan, dan kom je al gauw uit bij Liebherr. En deze vriezer, een van de weinige met energieklasse C en ook nog eens geschikt voor plaatsing in de schuur, dat zijn er niet zoveel. Ook nog te bedienen via WiFi. De ijsblokjes automaat,een erg leuke toevoeging. De prachtig uitgevoerde lades op rail geven nog eens de bevestiging van KWALITEIT en omdat Liebherr er ook alle vertrouwen in heeft, voegen zij nog 5 jaar extra garantie toe, kortom wat wil je nog meer!!”

  r**n@k**l.nl

  over de FNc 5277 Peak

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor
koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.