Medewerker Service & Sales support

SERVICE & SALES SUPPORT

 • Uithoorn

 • Fulltime

 • MBO

Hou jij je hoofd koel en Nederland nog veel koeler? Als Medewerker Service & Sales support ben je een bron van verkoeling!

  Een fles bubbels om het kampioenschap van [vul zelf je favoriete club maar in] te vieren? Levensreddende medicijnen? De hamburgers die op een zonovergoten terrasje worden geserveerd? Liebherr koel- en vriesapparatuur houdt het allemaal koel. Net als jij, want als Inbound Service & Sales Medewerker zorg je er niet alleen voor dat klanten de juiste apparatuur bestellen, maar ook dat die apparatuur perfect wordt geserviced. Combineer je een sterke klantdrive met commercieel instinct? En hou jij altijd het hoofd koel, ook als de werkdruk piekt? Ga voor deze verfrissende job!

  De korte versie van de Sales & Service Specialist rol

   Klanten koel houden! Klinkt simpel. Maar dat is het niet, want er komt heel wat op je af. Zo ondersteun je ons enthousiaste team van accountmanagers. Bijvoorbeeld door het ordertraject administratief af te handelen. Orders aannemen? Verzorg jij. Het invoeren van gegevens? Idem. Ervoor zorgen dat koel- en vriesapparatuur op tijd bij de klant aankomt? Bingo, weer jij. Bovendien beantwoord je allerlei vragen die consumenten en detaillisten over Liebherr koelapparatuur hebben. Vriendelijk. Snel. En volledig.

   Maar dat is ‘slechts’ een kant van de medaille. Je ondersteunt ook het serviceteam dat problemen met Liebherr apparatuur oplost. Aan jou om de intake van die issues te verzorgen, zodat collega’s precies weten wat er speelt en de juiste acties ondernemen. Dat vraagt om een flinke dosis inlevingsvermogen (defecte koelapparatuur is geen feestje), doorvraagtalent (eh, zit de stekker er wel in?) en organisatorische kwaliteiten. Ook het inplannen van monteursbezoeken en het vastleggen van werkzaamheden ligt namelijk op jouw bordje. Oftewel; als Sales & Service Specialist kun je jij je op meerdere manieren onderscheiden en ben je letterlijk een bron van verkoeling.

   • Je managet het hele ordertraject; van orderaanname via data-invoer naar aflevering
   • Je informeert en adviseert detaillisten en consumenten over onze (mooie) apparaten
   • Je verzorgt de intake van issues en plant monteursafspraken strak in
   • Je ondersteunt de afdeling Service & Verkoopplanning administratief
   • Je bent hét aanspreekpunt voor klanten op commercieel en servicegebied

   Wat heb je ervoor nodig?

   • Een MBO achtergrond, liefst aangevuld met werkervaring in een commercieel-administratieve richting
   • Je bent helemaal thuis in MS Office (yep, inclusief Excel)
   • Communicatieve skills en commercieel inzicht
   • Servicegerichte instelling, zowel richting klanten als collega’s
   • Je houdt je hoofd koel, ook als het plotseling knetterdruk is

   Wat krijg je ervoor terug?

   Veel! Zoals een goed salaris. Plus de kans om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij Liebherr kun je continu leren en schakel je met mensen die (enorm) veel verstand van Liebherr apparatuur hebben. Een enorme boost voor je ontwikkeling dus. Je werkt in een professioneel team (15 directe collega’s) en hebt intensief contact met zowel technisch als commercieel georiënteerde medewerkers. Hoewel we lekker gestructureerd werken – strakke processen stellen ons in staat om klanten de beste ervaring te bieden – staan we open voor jouw ideeën. Als het beter kan, moet het beter!

   Klinkt goed? Solliciteer meteen en bewijs dat jij het hoofd altijd koel houdt!

   Solliciteren
   Je kunt op deze vacature reageren via het online sollicitatieformulier op

   Meer informatie
   Vragen over de functie of over Liebherr? Neem contact op met Suzan Karabed (HR) via s.karabed@buram.nl

   Solliciteren

    Upload je CV (pdf-, doc-, of docx-bestand, maximaal 5 MB)*

    Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.    © 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.