SmartDevice®

Veilig en zorgeloos koelen

Een Liebherr koelkast of diepvriezer met SmartDevice waakt overal en altijd over uw levensmiddelen. Zo geeft het apparaat een seintje als iemand de deur per ongeluk open heeft laten staan. Of is de koelkast extra koud wanneer u met boodschappen thuiskomt zodat uw producten zo lang mogelijk vers blijven.

 • Bedien uw koelkast of vriezer, waar u ook bent

 • Ontvang alarmmeldingen en herinnering voor vervangen FreshAir-filter

 • Toegang tot veel meer gebruiksgemak en functionaliteit

Slimme technologie die het dagelijks leven makkelijker maakt

Eén ding is duidelijk: techniek wordt in de toekomst steeds slimmer. Maar moet ook een koelkast intelligent zijn? Dat hoeft niet. Maar wij vinden: een beetje meedenken kan geen kwaad. Onze apparaten fungeren dankzij vele slimme functies als betrouwbare hulpjes op de achtergrond.

AutoDoor. Weer een stap minder.

Met Google of Alexa en uw AutoDoor wordt het dagelijks leven nog eenvoudiger, omdat Liebherr AutoDoor-apparaten automatisch openen en sluiten. Stel je voor dat je aan het bakken bent en de cake in de koelkast wilt zetten. Zeg gewoon “Alexa, open mijn koelkast” en de koelkastdeur gaat open.

Naast stembediening zijn er nog andere AutoDoor-functies in te stellen in de SmartDevice-app: waarschuwingstonen bij het openen en sluiten, de tijdsduur totdat de deur sluit of in welke hoek de deur geopend moet worden.

Deuralarm. Zodat de kou blijft waar hij hoort.

Vergeten de vriezer in de kelder af te sluiten? Per ongeluk de koelkastdeur open laten staan? Geen probleem meer voor je slimme koelkast met SmartDevice. De SmartDevice app waarschuwt je bij open deuren met een pushmelding op je smartphone. Hierdoor verbruik je niet onnodig energie en blijven gekoelde of diepgevroren levensmiddelen optimaal bewaard.

Nieuwe meldingen die recentelijk zijn toegevoegd: FreshAir-filter vervangen en temperatuuralarm wanneer uw apparaat 2°C onder de ingestelde waarde komt.

IceMaker. Laat ijsblokjes regenen.

Spontaan feestje of borrel na het werk? Geen probleem, want voor versnaperingen wordt gezorgd. Activeer je IceMaker onderweg met de SmartDevice-app en je hebt voldoende ijs voor aperitieven, cocktails, smoothies en frisdranken. Perfect voor een tuinfeest waarbij geen enkel drankje ongekoeld blijft staan.

Meer diensten

Naast het eenvoudige beheer van al uw apparaten en de bediening ervan onderweg, profiteert u in de SmartDevice-app van vele andere handige services met betrekking tot uw Liebherr. Zo vindt u bijvoorbeeld geschikte accessoires voor elk koelapparaat, heeft u toegang tot garantie-uitbreidingen en nog veel meer.

Slimme thuisintegratie

Ons brede partnernetwerk, zoals Amazon Alexa, Google Assistant of IFTTT*, maakt een naadloze integratie in uw slimme huis mogelijk. Wij controleren en breiden ons partnernetwerk voortdurend uit, zodat u ook in de toekomst altijd gebruik kunt maken van de nieuwste diensten en functies.

*Smart Home-oplossingen variëren per land en beschikbaarheid

SmartDevice® app

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot je Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt je bovendien stap-voor-stap bij de installatie van je SmartDeviceBox.

De beste bescherming van uw privacy

Bij Liebherr vinden we uw privacy erg belangrijk. Daarom is als partner voor software en cloud diensten voor Microsoft gekozen. Microsoft maakt gebruik van dezelfde coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector. Alle gegevens die van de SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en uw persoonlijke gegevens zijn dus altijd van elkaar gescheiden. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacy standaarden. In deze privacyverklaring leest u welke gegevens verwerkt worden voor de MyLiebherr-account en de Liebherr SmartDevice-app.

De SmartDeviceBox:
uw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om uw koelkast of diepvriezer te integreren in een smarthome. Met de SmartDeviceBox kunt u uw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met uw draadloze netwerk. Alle SmartDevice-ready apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox.  De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij uw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire winkel.

Slimme Liebherr modellen

Steeds meer apparaten zijn SmartDevice voorbereid. Zo kunnen alle Pure, Plus, Prime en Peak modellen slim worden gemaakt. Sommigen beschikken zelfs af-fabriek al over een SmartDeviceBox. Voorbeelden uit ons assortiment:

FNd 525i
Prime 
 1.399,- 

Kleur: Wit

Energielabel:

Energieverbruik: € 80,-
Afmetingen: H 185,5 x B 59,7 x D 67,5 cmMeer informatie
IRBci 5171
Peak 
 2.999,- 


Energielabel:

Energieverbruik: € 52,-
Afmetingen: H 177 x B 55,9 x D 54,6 cmMeer informatie
FNsddi 1624 nieuw
Plus 
 799,- 

Kleur: Edelstaal

Energielabel:

Energieverbruik: € 59,-
Afmetingen: H 85,0 x B 60 x D 60,7 cmMeer informatie
CBNsdb 775i
Prime 
 2.799,- 

Kleur: Edelstaal

Energielabel:

Energieverbruik: € 65,-
Afmetingen: H 201,5 x B 74,7 x D 67,5 cmMeer informatie
Filters instellen
Maak nú uw Liebherr slimmer!

Meer gemak en veiligheid met de SmartDeviceBox!
Maak nu uw eigen LIEBHERR slimmer en bestel de SmartDeviceBox.

Bestel de SmartDeviceBox voor:
 
Check of mijn Liebherr geschikt is
Wat anderen zeggen over de SmartDeviceBox
 • “Ik kocht de SmartDeviceBox om mijn vriezer beter te monitoren en de veiligheid van mijn producten te garanderen. Vooral de notificaties over de deur- en temperatuuralarmen zijn voor mij enorm nuttig. Mijn vorige vriezer is helemaal ontdooid omdat ik het alarm niet hoorde. Deze SmartDevice had me veel geld bespaard…”

  Philip

  over de SmartDeviceBox

 • “De SmartDeviceBox is zeer gemakkelijk te installeren en de besturing van de app is stabiel en logisch. Ik laat de temperatuur van mijn diepvries automatisch zakken als ik naar de winkel ga. Enorm handig want dan warmt deze niet teveel op. Er zijn nog verschillende functies die ik nog moet uitproberen.”

  Rudi

  over de SmartDeviceBox

 • “Ik had onze koelkast al voordat ik de SmartDeviceBox kocht. Het is praktisch dat je deze achteraf nog kunt bijkopen. De koelkast staat in de berging, dus ik hoor het alarm niet altijd. Ook als we op reis gaan kan ik zeker weten dat er geen problemen zijn, want je kan alles vanop een afstand zien. Dus dan komt de app zeker van pas.”

  Jacques

  over de SmartDeviceBox

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.