Dé koelkast voor uw buitenkeuken.

Heeft u een koelkast nodig voor uw buitenkeuken? Dankzij de roest- en weerbestendige materialen, de solide constructie en de hoogwaardige onderdelen is de Outdoor Cooler perfect voor buitengebruik. Automatische uitschakeling wanneer de omgevingstemperatuur onder +2°C zakt en het geïntegreerde slot behoren tot de standaard uitrusting.


Ontdek alle voordelen

Outdoor

Buitenkeukens met koelkasten bieden ook buiten gemak en perfecte opbergmogelijkheden. De Outdoor Cooler is bij uitstek geschikt voor gebruik buitenshuis dankzij de roest- en weerbestendige materialen, de robuuste constructie en de hoogwaardige componenten, evenals de automatische uitschakelfunctie en het geïntegreerde slot.

Flexibele en ergonomische interieurindeling

Met flessen die onderin zijn opgeborgen, zijn de twee deurvakken ideaal voor kleinere producten. Dankzij het glazen draagplateau op telescopische rails zijn ook de achterin opgeborgen levensmiddelen nog steeds gemakkelijk toegankelijk. Flessen en blikjes kunnen, afhankelijk van de grootte, ook op de twee in hoogte verstelbare glasplateaus worden opgeborgen. En dankzij het deelbare glasplateau kunnen grotere en geopende flessen rechtop worden bewaard.

RVS deur

Om optimaal te kunnen omgaan met de uitdagende omstandigheden van buitengebruik, is de deur gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Het materiaal en de perfecte afwerking garanderen dat u ook buitenshuis kunt vertrouwen op de bekende Liebherr-kwaliteit.

Slot

Drankjes koelen voor een feestje of een sappig stuk vlees in de marinade laten weken, beide moeten er nog zijn als het feest begint. Het geïntegreerde slot beschermt uw lekkernijen betrouwbaar tegen ongenode gasten.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.