Onbeperkt combineren

Side-By-Side Configurator

Met de Side-by-Side configurator stelt makkelijk uw eigen koelmeubel samen!  Kies een productcategorie, gebruik het filter om alleen modellen te zien die voldoen aan uw wensen en sleep het model in de keuken. Combineer net zo lang tot u uw ideale koel/vrieswand heeft gecreëerd.

Probleemloos combineren dankzij verwarmde wanden

Om condensatie tussen apparaten met lage temperaturen (0°C of kouder) of tussen apparaten met sterke temperatuurverschillen zoals een koel- en vrieskast te voorkomen, beschikken veel Liebherr inbouw apparaten over een ingebouwd verwarmingssysteem in de bovenzijde en/of zijwanden.

Deze voor Side-by-Side geschikte apparaten kunnen probleemloos gecombineerd worden met andere inbouwapparatuur. Alle apparatuur en het keukenmeubel zijn daarbij optimaal beschermd.

Diepvriesapparaten met verwarmde bovenzijde

Alle vrieskasten met nishoogte 72 en 88 cm zijn voorzien van een verwarmde bovenzijde. Dit maakt een verticale combinatie met een koel- of wijnkast in een nismaat naar keuze mogelijk.

Twee verwarmde zijwanden

De onderbouw vrieskasten, onderbouw BioFresh koeler SUIB 1550, de inbouw vrieskasten met nishoogte 140 en 178 cm en koel-/vriescombinatie SICN 3386 hebben twee verwarmde zijwanden. Hiermee is het mogelijk om aan beide zijden apparaten in elke gewenste nishoogte te plaatsen.

Verwarmde bovenzijde en wanden

Dankzij de verwarmde bovenzijde en zijwanden kan BioFresh koeler SIBP 1650 in iedere combinatie worden opgenomen. Zowel boven als aan beide zijden kunnen apparaten in iedere nishoogte worden geplaatst.

Combinatievoorbeelden

Alle luxe die Liebherr te bieden heeft

83 flessen wijn op twee verschillende temperaturen bewaren, een grote vriezer met warme wandsysteem die u nooit meer hoeft te ontdooien en een luxe koelkast met 0°C BioFreshladen. Geniet op één plaats van alle voordelen van Liebherr.

Apparaten in deze keuken:
SIFNe 5178 Peak vrieskast
EWTgw 3583 Vinidor wijnkast
IRBd 5150 Prime koelkast

Veel ruimte voor een groot gezin

Door een ruime vrieskast, die u nooit hoeft te ontdooien, te combineren met een extra grote koelkast voorzien van handige EasyFresh lades, met genoeg ruimte voor groente en fruit, heb je zelfs met een groot gezin niet snel ruimte tekort.

Apparaten in deze keuken:
SIFNf 5108 Pure vrieskast
IRe 5100 Pure koelkast

Een koelmeubel op maat

Deze combinatie van vier verschillende apparaten in nismaat 88 cm biedt ondanks de relatief bescheiden afmetingen de beste bewaaromstandigheden voor alle producten.

Apparaten in deze keuken:
EWTdf 1653 Vinidor wijnkast
IRc 3950 Prime koelkast
SIBa 3950 Prime BioFresh
SIFNd3954 Prime vrieskast

Ruimer dan een standaard koel-/vriescombinatie

Door een vriezer in nismaat 72 cm te combineren met een koelkast in nismaat 122 cm ontstaat er een extra ruime koel-/vriescombinatie van bijna 2 meter hoog. Dit betekent meer inhoud dan een standaard koel-/vriescombinatie.

Apparaten in deze keuken:
IRd 4150 Prime koelkast
IFNc 3553 Prime vrieskast© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.