You cook, we cool

Side-By-Side

’s Werelds grootste assortiment koel- en vrieskasten.

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr Side-By-Sides bieden.

Onze populaire modellen
Moeilijk om het juiste model te vinden. Hier vindt u onze meest populaire modellen.
XRFsf 5220
Plus  
 2.599,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 111,-
Afmetingen: H 185,5 x B 122,6 x D 67,5 cm


Meer informatie
XRCsd 5255
Prime  

De grootste in zijn klasse

 4.899,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 81,-
Afmetingen: H 185,5 x B 121 x D 67,5 cm


Meer informatie
XRFbs 5295
Peak  

De meest stijlvolle in zijn klasse

 5.499,-

Energielabel:

Energieverbruik: € 100,-
Afmetingen: H 185,5 x B 120,4 x D 67,5 cm


Meer informatie

Ontdek alle voordelen

Fish & Seafood-Safe. Marktverse vis

U houdt van vis? In uw Liebherr blijft deze heerlijk vers! Want in de Fish & Seafood-safe worden vis en zeevruchten bij de optimale temperatuur van -2°C
bewaard, net als bij de professionele visboer. Pas de grootte van de -2°C-zone naar wens aan – en bewaar in het resterende deel vlees- en melkproducten bij een optimale temperatuur van 0°C. Wanneer de -2°C-zone actief is, wordt dit met een verlicht display aangegeven.

IceTower. Voor ieder feest voldoende ijsvoorraad

De IceTower in het vriesdeel stelt nieuwe normen. Want het combineert twee grote vakken: de automatische IceMaker voor maximaal 8 kilogram ijsblokjes. En een extra ruim vak – groot genoeg om bijvoorbeeld een paar gezinspizza’s rechtop te bewaren. En omdat dat voor ons nog niet comfortabel genoeg was, staan ze op een plateau met telescopische rails zodat u er altijd goed bij kunt.

InfinitySpring. Koudwaterbron midden in uw keuken

Met de InfinitySpring brengen we een kristalheldere, koude waterbron in de keuken, omdat water gezond is. Zware kratten sjouwen en water in plastic flessen zijn verleden tijd. Dat is goed voor uw rug en het milieu. De vlak geïntegreerde waterdispenser is er altijd wanneer u hem nodig heeft – en is bijna onzichtbaar als u hem niet nodig heeft. Geschikt voor glazen van vrijwel elk formaat, ook voor karaffen of flessen voor de bruiswater machine.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.