Liebherr Series diepvrieskasten

4 overzichtelijke series

Voor een goed overzicht al voordat u de koelkast opent.
Welk apparaat is het juiste voor mij? Deze vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Daarom hebben we het voor u nog makkelijker gemaakt en ons assortiment ingedeeld in vier overzichtelijke series. Zo vindt u heel eenvoudig het apparaat dat bij u past.

PURE

PURE

PURE

PURE

PURE

Voor alle essentiële behoeften.

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

PLUS

Met meer plus comfort.

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

PRIME

Een onmiskenbaar teken
voor design en materiaal.

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

PEAK

Voor mensen die alles willen.

 • PURE-SERIE

Voor alle essentiële behoeften.

De Pure-serie is onze basisklasse. Eenvoudig, overzichtelijk en perfect uitgerust voor alle essentiële behoeften. Apparaten van de Pure-serie zijn gereduceerd tot het wezenlijke. Maar boordevol met de hoogste kwaliteit van Liebherr.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PLUS-SERIE

Met meer plus comfort.

De Plus-serie is gebaseerd op onze Pure-serie, uitgebreid met vele extra details. Plus betekent hier vooral meer Plus-comfort. De apparaten vriezen niet alleen optimaal, u hoeft ze ook nooit meer te ontdooien.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PRIME-SERIE

Een onmiskenbaar teken voor design en materiaal.

Met de Prime-serie wordt het duidelijk geraffineerder. Deze serie onderscheidt zich met comfort verhogende eigenschappen en biedt daardoor nog meer gebruiksgemak. Zoals bijvoorbeeld LED-verlichting met SoftStart en een Touch & Swipe kleurendisplay.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

 • PEAK-SERIE

Voor mensen die alles willen.

De Peak-serie is de absolute topper van onze series. Hier geldt: alleen het allerbeste is goed genoeg. Compromissen zijn niet toegestaan. Innovatieve Liebherr-technologie gecombineerd met high-end design en stijlvolle oplossingen.

Modelspecificaties kunnen afwijken. Bekijk informatie bij model voor exacte uitvoering.

Dit zeggen anderen over Liebherr
 • Lang getwijfeld met de aankoop over de keuze van onze apparatuur, maar wat zijn wij blij met de aanschaf van deze Liebherr vriezer. Alles straalt stijl en klasse uit. De deur opent soepel en sluit ook soepel door de softclose. Licht bovenin de vriezer is zeker een pre boven andere merken. Bijna alle lades zijn voorzien van geleider rails, zodat de lades helemaal en soepel open kunnen. Deze vriezer is bovendien erg stil! En je krijgt standaard 7 jaar garantie. Het enige nadeel waarschijnlijk is de prijs, maar wij betalen graag wat meer voor deze kwaliteit.

  Frank

  over de SIGN 3556

 • gekozen voor de betrouwbaarheid en levensduur van het merk Liebherr, Niet behoeven ontdooien is heel erg prettig en vergemakkelijkt het schoonmaken van de kast. Praktisch geluidsloos en toch een ruime vrieskast.

  De Lange

  over de IGN 1664

 • Ruime energiezuinige vriezer met 4 vrieslades. Veel ruimte voor brood, vlees, vegetarische en andere producten. Logische bediening bij ontdooien van de vriezer.

  Ardi

  over de IG 1624

 • wij hebben in onze open keuken een grote inbouwvriezer van liebherr gekozen, omdat deze ook een nofrost (dus geen aangevroren ijs in de vriezer) heeft. Prettig is ook dat wanneer ik vers brood (zo’n 6 stuks) in de vriezer doe ik dan de superfrost kan aanzetten waardoor het brood eerder bevroren is en dus ook verser proeft wanneer het weer ontdooid is.
  De vriezer geeft met zijn 6 laden genoeg ruimte voor de 6 broden, wat maar 2 laden in gebruik neemt, dus blijven er nog 4 laden over voor andere etenswaren.

  Sandra

  over de SIGN 2756

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor
koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.