Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

 • Vis, vlees, groenten en fruit tot 3 x langer vers

 • Minder weggooien, bespaar jaarlijks ca. € 130,- *

 • Koop verse producten voor een hele week
 • Optimaal behoud van vitamines

* Bron: Voedselverspilling in Nederlandse huishoudens 2019 – Voedingscentrum
   Inflatie voedingsmiddelen – CBS

Tot wel 3 x langer vers
met een BioFresh vershoud zone

Een Liebherr koelkast met BioFresh biedt met twee afzonderlijke zones altijd de beste omstandigheden voor het bewaren van verschillende etenswaren.

De Meat & Dairy lade, met een lage vochtigheidsgraad is perfect voor het bewaren van vis, vlees en zuivelproducten. De Fruit & Vegetable lade is ideaal voor het bewaren van groenten en fruit; voedsel met een hoog vochtigheidsgehalte.

Toename in versheid

In deze schema’s kunt u per voedingsgroep zien wat de gemiddelde toename in versheid is. Om tot dat gemiddelde te komen hebben we per voedingsgroep tussen de 10 en 20 voedingswaren gekozen. De toename is donkerblauw gekleurd en geldt voor koelkasten met BioFresh.

Groenten

Fruit

Kaas en zuivel

Vlees

Vis

Voorbeelden van extra houdbaarheid

Spruitjes

+ 9 dagen

Yoghurt

+ 9 dagen

Goudse kaas

+ 110 dagen

Prei

+ 14 dagen

Appels

+ 30 dagen

Ham

+ 8 dagen

Is uw koelkastvoorraad toe aan BioFresh?

Ontdek BioFresh: de beste keuze voor het aanzienlijk langer bewaren van groente, fruit, vlees, vis, kaas en zuivel. U vindt de beste manier van bewaren met de handige SmartDevice-app.

De SmartDevice app biedt naast slimme functies voor uw apparaten ook nuttige informatie over levensmiddelen, vitaminen en houdbaarheid, overzichtelijk gesorteerd van A tot Z of op categorieën – inclusief praktische zoekfunctie.

U vindt de gratis SmartDevice app in de App Store of Play Store op uw smartphone of tablet.

Meer weten over een Liebherr met een BioFresh?

Liebherr heeft een breed assortiment modellen met BioFresh. Alle modellen zijn zeer energiezuinige koelkasten en komen bovendien in aanmerking voor 7 jaar zekerheid.
Of u nu een vrijstaande koelkast of een inbouwkoelkast zoekt, er is altijd een model geschikt voor uw keuken.

Klik op de knop hieronder om de verschillende BioFresh koelkasten en koel/vriescombinaties te vergelijken.

Dit zeggen anderen over hun Liebherr koelkast met BioFresh
 • “Luxe koelkast met handige indeling en veel opbergruimte. BioFresh gedeelte is heel nuttig omdat ik veel verse groente en fruit inkoop.”

  Stefan

  over de Liebherr CBNes 5778

 • “De BioFresh lades zijn echt van toegevoegde waarde, omdat wij 1x per week boodschappen doen. De groente en zuivel blijft in de lades echt langer vers. Met de hoeveelheid zuivel, vis en vlees had een tweede BioFresh lade voor deze producten handig geweest. Nu bewaar ik de voorraad in de lade en de producten die aangebroken zijn in de koelkast op een plank. Het volledig uittrekken van de lades maakt het makkelijk in gebruik.”

  Karel

  over de Liebherr IRBd 5150 Prime

 • “Een van de belangrijkste redenen om mijn oude koelkast te vervangen waren de BioFresh-safes. In de 2 grote 0°C lades blijven groenten en fruit inderdaad veel langer goed.”

  Jose

  over de Liebherr CBN 4815

 • “Eerder Liebherr koelkast gehad (vorige was 15 jaar oud) en deze nieuwere versie geweldige update voor onze keuken. Led verlichtingstrip helemaal top net als verlichting vriesdeel. BioFresh professional geweldig net als koud watervoorziening (dacht eerst leuke gadget maar werkt top). Ook pluspunt het geluidsniveau is voor je gevoel bijna 0. Deuren met SoftSystem geweldig. Kortom helemaal tevreden en hopelijk net zo duurzaam als de vorige ijskast.”

  Sander

  over de Liebherr ICBdi 5182 Peak

 • “De koeling is perfect en heeft zones, de BioFresh laden zijn ideaal voor groente, fruit e.d. De laden zijn instelbaar voor droge en hoge luchtvochtigheid. Bewaartijden volgens de handleiding in de BioFreshladen kloppen helemaal.”

  GHjeetje

  over de Liebherr KBes 3750

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor koelen en vriezen.© 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.