7 jaar zekerheid

Op alle huishoudelijke apparaten
Met een koelkast, vriezer of wijnkast van Liebherr bent u verzekerd van 7 jaar zorgeloos koelen. Dat geeft een gerust gevoel. Het enige wat u hiervoor moet doen is het apparaat kosteloos aanmelden.
Premium koel- en vriesapparaten
Gezond en duurzaam
Als koel- en vriesspecialist ontwikkelt Liebherr voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige materialen tot in detail afgewerkt, moderne en nauwkeurige elektronische besturingen en een milieuvriendelijk productieproces garanderen de spreekwoordelijke Liebherr kwaliteit.

Tot in detail afgewerkt

Koelen

Liebherr biedt innovatieve oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel/vriescombinaties bieden.

Vriezen

Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal comfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr vriezers en diepvrieskisten bieden.

Wijn

Liebherr wijnbewaarkasten bieden de beste bewaaromstandigheden voor rijping op fles. Er heerst een constante temperatuur, waardoor wijnbewaarkasten de beste keuze zijn voor langdurige opslag en voor het rijpen van wijnen.

Liebherr verkooppunten

De officiële Liebherr dealers bevinden zich verspreid in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vind op basis van uw postcode of woonplaats een dealer bij u in de buurt.

Bijzondere productkenmerken
 • 7 jaar zekerheid
  Op alle huishoudelijk Liebherr apparaten
 • Energiezuinig

  Het assortiment omvat vele modellen die tot de zuinigste apparaten op de markt behoren. 

 • Superstille werking

  Ons assortiment biedt een ruime keuze aan uiterst stille apparaten. In sommige gevallen wordt zelfs de ultrastilte van 29 dB bereikt. 

  Dit zeggen anderen over Liebherr

  Zocht een zuinige grote vriezer die mijn tafelmodel en andere vriezer in 1 keer kon vervangen kwa ruimten en die zuiniger was. Na gedegen onderzoek een verschillende merken bekeken te hebben kwam deze vriezer als besten uit onze test. 8 grote en ruimen lades netjes op rail systeem en makkelijk eruit te halen voor het schoonmaken 2 de No Frost systeem nooit meer ontdooien en 3 Hij is heel energie zuinig met het C label. En zeer stil in geluid en handige een eenvoudig en duidelijk handboek erbij voor de bediening van de display. We hopen hier jaren mee voor uit te kunnen

  over de GN 5275

  met komst nieuwe keuken nieuwe koelkast gezien de 2 pubers inluis gekozen voor een grotere koelkast . maar deze overtrof onze verwachting , zeer stil ,luxe stevige planken houders en perfect 0 graden zone . we willen niet meer terug!

  over de IRBd 5150

  Deze vrieskast voldoet helemaal aan mijn verwachtingen door zijn energiezuinige prestatie, doorzichtige ladebakken & strak design. Mijn vorige vriezer was ook een Liebherr en na 25 jaar vervangen door deze; hopelijk gaan we hier net zo lang plezier van hebben.

  over de FNe 5026

  Gekozen om het prachtige design. Rondom edelstaal waardoor het een echte eyecatcher is in onze keuken. Praktische en zeer ruime indeling, helemaal blij mee en ook nog eens heel stil!!

  over de CBNes 5778

  Oude vriezer was ook een Liebherr omdat we niet meer wilden ontdooien hebben we hem vervangen door een nieuwe wat een prachtig apparaat is de nieuwe Superstil en zuinig. Geen ijsvorming meer en niet meer ontdooien LED verlichting. Makkelijk te bedienen display. Eenvoudig in te bouwen. Ook mooi 7 jaar gratis garantie ( gratis ….. ja wij zijn Hollanders he ). Nu nog de koelkast vervangen is een Liebherr, wordt …… 3x raden.”

  over de SIFNd 4556

  De koel-vriescombinatie heeft qua deseign een mooie uitstraling. De afwerking is degelijk en is in het koelgedeelte zelf in te richten. Op het scherm aan de voorkant van de deur van het koelgedeelte kan de temperatuur van het koel- en vriesgedeelte eenvoedig met een vingerbeweging worden ingesteld. Daarbij biedt het programna een scala van mogelijkheden tot zelfs een Wifi verbinding aan toe. De combinatie is geluidsarm 32 db. Energielabel D. Iin het vriesgedeelte bevindt zich separaat een IceMaker voor het maken van ijsblokjes die in een lade worden opgevangen

  over de CNsfd 573i

  Liebherr heeft door de jaren heen diverse awards mogen ontvangen
  Red Dot Design Award

  2015
  2016
  2017
  2018
  2019
  2021
  2022

  Interior Innovation Award

  2015

  Kieskeurig

  2019
  2020
  2021
  2022

  iF Product Design Award

  2015
  2017
  2018
  2019
  2021
  2022

  Liebherr biedt de nieuwste oplossingen voor optimaal koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing. Hoogwaardige, duurzame materialen en een milieuvriendelijke productie garanderen de hoge kwaliteit die Liebherr koelkasten en koel-/vriescombinaties bieden.

  Tijdens het leven veranderen je behoeften. Je gaat studeren, samenwonen, krijgt kinderen of je geniet van je oude dag. Voor iedere fase in het leven biedt Liebherr de ideale oplossing voor
  koelen en vriezen.  © 2024 Liebherr Appliances Netherlands B.V. Alle rechten voorbehouden.